Що чекає на ЮХЛ у наступному сезоні? ФХУ провела нараду з представниками ДЮСШ

Федерація хокею України продовжує свою ініціативу, у рамках якої щотижня зустрічається онлайн із представниками команд-учасниць Української молодіжної хокейної ліги.

Цього вівторка, 16 березня, до наради залучили старших тренерів і керівників ДЮСШ. Учасники обговорили питання щодо порядку перенесення матчів УМХЛ, а також формат проведення фінальних турнірів всеукраїнських змагань серед спортсменів 2008, 2009, 2010 р.н.

Особливу увагу було приділено блоку питань про наступний сезон Юніорської хокейної ліги. У дискусії взяли активну участь представники «Сокола», «Крижинки», «Білого Барса» і СДЮШОР (Харків). Зокрема, присутні підтримали пропозицію старшого тренера «Білого Барса» Костянтина Буценка щодо встановлення вікових квот для гравців ЮХЛ. «Титульним» стане 2002 рік народження, коли до змагань допускатимуться спортсмени до 2005 р.н. включно.

Також одностайно підтримано рішення про встановлення мінімальної кількості гравців у заявці на матч, а саме 15 осіб, і встановлення мінімальної кількості матчів у сезоні – їх має бути не менше 30-ти. 

Наостанок зазначимо, що в новому сезоні ЮХЛ буде ліміт на легіонерів. 

Уже найближчим часом Спортивна дирекція ФХУ сформує пропозиції щодо наступного сезону Юніорської хокейної ліги та надішле їх командам-учасницям УМХЛ.


Вас може зацікавити