Савва Сердюк: «Уже скоро вилітатиму до США на передсезонну підготовку»

Голкіпер збірної України U20 Савва Сердюк в інтерв’ю для пресслужби Федерації хокею України поділився враженнями від навчально-тренувальних зборів під керівництвом Олександра Бобкіна в Кременчуці, а також згадав попередній сезон та поділився планами на майбутнє.

– Як оціниш ці збори?

– Вони пройшли на дуже хорошому рівні, ми підтягнули чимало аспектів: тактика, фізичні кондиції, взаєморозуміння між гравцями у зв’язці. 

– Збірна зібралася влітку вперше, наскільки це незвично?

– Звичайно, це не така розповсюджена практика, але в рамках підготовки до майбутніх турнірів – це дуже корисна практика. Ми добре попрацювали, а це – найголовніше.

– Як тобі робота з тренерським штабом?

– Дуже комфортно. Усі вимоги зрозумілі, усе проходило в хорошій атмосфері. Думаю, всі в команді знаходяться на своєму місці.

– Яка атмосфера панувала в збірній?

– Всі один одного знають, всі добре спілкуються: поза тренувальним процесом, у номерах. Ми багато говорили, жартували. Словом, усе було невимушено, а від того – ще комфортніше.

– Скоро стартує новий сезон, ти вже підбивав для себе підсумки попереднього?

– Думаю, я провів його непогано. Ми зіграли більше 70 матчів – у плей-оф, у «регулярці». Авжеж, уже є плани на майбутній сезон.

– А які саме? Можливо, щодо напрацювання якихось моментів у грі? Можливо, команду мінятимеш?

– Так, уже підписав контракт із командою зі штату Юта, вони грають у USPHL Premier. Вважаю, це – крок уперед у моїй кар’єрі.

– Тобто ти вже скоро відлітаєш назад у США?

– Так, зараз займаюсь оформленням візи, потім відлітаю до Штатів, щоб приєднатися до команди у рамках передсезонної підготовки.


Вас може зацікавити