Руслан Ромащенко: «Перша гра вийшла досить сумбурною!»

У перерві між підготовкою до матчу зі збірною Естонії у рамках Turkish Airlines Baltic Challenge Cup вдалося поспілкуватися з нападником нашої національної збірної команди Русланом Ромащенком:

Як оцінюєте вчорашній матч?

Перша гра вийшла досить сумбурною. У нас була можливість закінчити гру в основний час, адже литовці грали у меншості на фінальних хвилинах. Але нам не вдалося. Ще дві гри попереду, є можливість виправити ситуацію. Ми будемо старатися викладатися на повну. І, як-то кажуть: «Дивіться хокей на XSPORT! Нам потрібна ваша підтримка!»

Чи вдалося команді зігратися та згуртуватися за навчально-тренувальний збір? Яка атмосфера панує у головній команді країни?

Атмосфера у команді чудова, ми підтримуємо один одного. А як щодо зіграності, жодних проблем немає. Усі 4 ланки виступають у таких же поєднаннях, як і на матчах чемпіонату України.

Це перший турнір для Сергія Вітера у ролі головного тренера національної збірної. Як працюється?

Все добре. Кожен тренер ставить перед командою свої завдання, які нам треба виконувати. Оскільки раніше під керівництвом Сергія Володимировича не грав, більше нічого сказати не зможу.

FAVBET – Титульний Спонсор національної збірної команди України.


Вас може зацікавити