Румунія перемогла Україну та виграла міжнародний турнір в Броварах

У броварському «Терміналі» завершився міжнародний турнір з хокею. У заключному поєдинку змагання зустрічалися національні збірні Румунії та України. Для перемоги в турнірі румунській команді, яка напередодні несподівано здолала Польщу з рахунком 2:0, необхідно будо здобути лише одне очко. Але підопічні Юліуса Пензеса навіть перевиконали це завдання.

На 10-й хвилині гри Сомбор Мольнар вивів гостей вперед, а ще за хвилину Віталій Кириченко подвоїв перевагу румунської збірної. До речі, Віталій разом з іншими українцями – Павлом Борисенком, Євгеном Ємельяненком та Антоном Буточновим – дебютували у складі збірної команди Румунії після кількох років виступів у місцевому чемпіонаті.

Що ж до української команди, то всі атаки нашої збірної розбивалися об мур натуралізованого словацького голкіпера Патріка Полца. Не допомогли синьо-жовтим і зміни у складі ланок, які Андрій Срюбко зробив перед заключним періодом: 33-річний воротар провів другий поєдинок на турнірі «на нуль».

А ближче до завершення гри гості втретє вразили ворота Кирила Кучера і встановили остаточний рахунок гри.

Ця перемога стала першою для румунської збірної над командою України. А успіх на турнірі в Броварах став першим за багато років. Це свідчить, що боротьба на чемпіонаті світу у Таллінні буде запеклою у кожному матчі і зовсім непередбачуваною.


Україна – Румунія – 0:3 (0:2; 0:0; 0:1)

10 лютого 2019 року, 13:00. Арена «Термінал»

Судді: А. Гладченко, І. Хохлов, С. Хараберюш

Україна: Кучер. Толстушко – Ординський, Таран – Скрипець, Жовнір – Боєвих, Матвієнко – Ядловський. Демянюк – Німенко – Міхнов, Денискін – Гриценко – Савченко, Бондаренко – Коваленко – Задоєнко, Луговий – Кривошапкін – Тимченко.

Голи: 0:1. С. Мольнар (З. Мольнар, Рочкай, 9:27), 0:2. Кириченко (З. Мольнар, 10:17), 0:3. Фодор (С. Мольнар, Рочкай, 51:51)

Штраф: 6 – 6

Кидки: 25 – 35


Вас може зацікавити