Рішення Дисциплінарного комітету щодо матчів УМХЛ

1.Гравця «Гладіаторів» дискваліфіковано на один матч

Гравець команди «Гладіатори» Павленко Данило (№17) в матчі № 4 чемпіонату України серед юнаків 2005 року народження, що відбувся 6 жовтня 2019 року між командами «Гладіатори» та «Ковалівські Кабани» у Дніпрі, за порушення глави 53 розділу Х Правил спортивних змагань з хокею з шайбою із формулюванням «Неспортивна поведінка» був покараний дисциплінарним штрафом (10 хв.) відповідно до підпунктів 2 пункту 4 глави 53 розділу Х Правил спортивних змагань з хокею з шайбою. Продовживши лінію поведінки, за яку на гравця було накладено дисциплінарний штраф, гравець був покараний дисциплінарним до кінця гри штрафом (20 хв.) відповідно до підпункту 2 пункту 5 глави 53 розділу Х Правил спортивних змагань з хокею з шайбою. 

На підставі наданих і розглянутих матеріалів Дисциплінарним комітетом ФХУ прийнято рішення про обов’язкову дискваліфікацію гравця на один матч відповідно до підпункту 29 пункту 1 статті 45 розділу 3 Дисциплінарного кодексу (правил) ФХУ.

Дискваліфікація вступає в силу з 22 жовтня 2019 року.

2. Гравця «СДЮСШОР» дискваліфіковано на п’ять матчів

Гравець команди «СДЮСШОР» Саміло Кирило (№24) в матчі № 6 регіональних змагань серед вихованців дитячо-спортивних шкіл України 2008 року народження (U12), що відбувся 13 жовтня 2019 року між командами «СДЮСШОР» та «Крижинка» у Харкові, за порушення глави 36 розділу Х Правил спортивних змагань з хокею з шайбою із формулюванням «Удар ногою» був покараний матч-штрафом (25 хв.) відповідно до частини 1 глави 36 розділу Х Правил спортивних змагань з хокею з шайбою.

На підставі наданих і розглянутих матеріалів Дисциплінарним комітетом ФХУ прийнято рішення про обов’язкову дискваліфікацію гравця на п’ять матчів відповідно до підпункту 21 пункту 1 статті 45 розділу 3 Дисциплінарного кодексу (правил) ФХУ.

Дискваліфікація вступає в силу з 22 жовтня 2019 року.

3. БВУФК «Білий Барс» залишився без вболівальників на два матчі

Під час матчу №6 чемпіонату України серед юніорів 2000-2003 років народження, що відбувся 10 жовтня 2019 року у місті Києві, вболівальником команди «Білий Барс» було вчинено хуліганські дії по відношенню до гравця команди «Крижинка» – Владімірського Єгора (№ 91), а саме – було застосовано фізичний вплив до останнього.

Відповідно до частини 3 статті 62 регламенту чемпіонатів України з хокею з шайбою серед юніорів та юнаків сезону 2019-2020 років, команда-господар зобов’язана забезпечити безпеку всіх офіційних осіб, що прибувають у складі делегації команди гостей, суддів та інших посадових осіб.

За неналежне проведення домашніх матчів, незабезпечення умов для безпечного проведення домашніх матчів у відповідності до правил гри чи регламентів змагань, прояви хуліганських дій зі сторони гравців, офіційних представників команд чи вболівальників у домашніх чи виїзних матчах, частиною 1 статті 43 розділу 2 Дисциплінарного кодексу (правил) передбачено дисциплінарний захід у вигляді проведення визначеної кількості ігор за закритими трибунами, що накладається на команду (клуб).

Частиною 2 статті 43 Дисциплінарного кодексу (правил) визначено, що у разі накладання цього дисциплінарного покарання, команда зобов’язана провести визначену кількість домашніх матчів без доступу на трибуни (чи інші прилеглі до льодового майданчику території) вболівальників чи інших осіб, що не занесені до Офіційного протоколу гри.

На підставі наданих і розглянутих матеріалів Дисциплінарним комітетом ФХУ прийнято рішення про проведення двох матчів  чемпіонату України з хокею з шайбою серед юнаків 2000-2003 років народження (U20) за закритими трибунами відповідно до частини 1 статті 43 розділу 2 Дисциплінарного кодексу (правил) ФХУ.

Дисциплінарне покарання вступає в силу з 22 жовтня 2019 року.

 

 


Вас може зацікавити