Рішення дисциплінарного комітету ФХУ стосовно порушень у півфінальному матчі чемпіонату України серед юніорів (2000 – 2003 р.н.) між командами «Динамо» (Дніпро) та «Галицькі леви» (Новояворівськ) 2.03.2019

Після завершення півфінальній гри чемпіонату України серед юніорів (2000 – 2003 р.н.), що відбулася 02 березня 2019 року у місті Новояворівську між хокейними командами «Динамо» та «Галицькі леви», головний тренер команди «Динамо» – Лубнін Сергій Миколайович без дозволу зайшов до суддівської кімнати, де висловлювався нецензурною лайкою та погрожував по відношенню до суддів мату.

Також під час цього матчу гравцем команди «Динамо» Денисом Бармашовим було скоєно порушення глави 25 розділу Х Правил спортивних змагань з хокею з шайбою із формулюванням «Контакт з глядачем».

Також, наприкінці зазначеного матчу, вболівальники, що знаходились за лавкою команди «Динамо» вчинили хуліганські дії по відношенню до команди «Динамо» – а саме кидали в членів команди «Динамо» різні предмети та намагалися перелізти через захисне скло.

Також, суддя-інформатор цього ж матчу – Мигаль Петро Йосипович під час гри спілкувався з гравцями хокейної команди «Динамо» та допускав образливі вислови по відношенню до них.

На підставі наданих і розглянутих матеріалів Дисциплінарним комітетом ФХУ прийнято рішення про:

– тимчасове позбавлення головного тренера команди «Динамо» м. Дніпро – Лубніна Сергія Миколайовича права участі в чемпіонаті України з хокею з шайбою серед юніорів 2000-2003 р.н. сезону 2018-2019 рр. незалежно від зміни команди, займаної посади, тощо, на 2 (два) матчі відповідно до статті 54 розділу 6 Дисциплінарного кодексу (правил) Федерації, пункту 8, пункту 9 частини 2 статті 30 розділу ХІІ статуту Федерації;

– накладення на команду «Галицькі леви» дисциплінарного заходу у вигляді проведення 2 (двох) ігор чемпіонату України з хокею з шайбою серед юніорів 2000-2003 р.н. сезону 2018-2019 рр. за закритими трибунами відповідно до частини 1 статті 43 розділу 2 Дисциплінарного кодексу (правил) Федерації;

– накладення на Мигаля Петра Йосиповича дисциплінарного заходу у вигляді відсторонення від суддівства до кінця сезону 2018-2019 рр. чемпіонату України з хокею з шайбою серед юніорів 2000-2003 р.н. відповідно до пункту 11 статті 48 розділу 4 Дисциплінарного кодексу (правил) Федерації.

– обов’язкову дискваліфікацію гравця команди «Динамо» м. Дніпро – Дениса Бармашова на один матч відповідно до підпункту 23 пункту 1 статті 45 розділу 3 Дисциплінарного кодексу (правил) ФХУ.

– встановлення директору льодової арени «Льодовий палац» (м. Новояворівськ) – Романюку Миколі Степановичу терміну в 1 (один) місяць для приведення зазначеної льодової арени у відповідність до вимог, визначених регламентними документами змагань.

Всі зазначені дисциплінарні заходи вступають в силу з 05 березня 2019 року.


Вас може зацікавити