Результати окремих матчів у віковій групі U12 анульовано

Завершилась перевірка деяких персональних даних учасників чемпіонату України з хокею серед юнаків 2003 року народження. Зокрема даних, що були розміщені гравцем команди «Донбас 2003» Родіоном Даниловим в особистій картці на інформаційно-аналітичному спортивному  ресурсі «Портал змагань ФХУ». Приводом для перевірки стало звернення дніпропетровської команди «Придніпровськ», яка додала документи від територіальних управлінь Державної реєстраційної служби України щодо року народження цього гравця.

Ці документи дали підстави вважати, що Родіон Данилов під час реєстрації для участі у змаганні власноручно вніс недостовірні дані про свій рік народження як на «Портал змагань», так і надав їх керівництву хокейної школи.

З огляду на такі дії, Данилова Родіона виключено  зі складу учасників змагання і йому заборонена подальша участь в іграх чемпіонату України у поточному сезоні.

Відповідно до п. 2 ст. 22 Регламенту чемпіонату України результати 9-ти матчів, в яких брав участь Данилов анульовано, команді «Донбас 2003» у цих матчах зараховано технічні поразки, а командам суперника – технічні перемоги. Також внесено зміни до поточної турнірної таблиці результатів у віковій групі U12.


Вас може зацікавити