Ілля Пруський: «За збірну команду України я грав вперше!»

Гравець юніорської збірної команди України Ілля Пруський прокоментував виступ українців у Франції:

1. Як оціниш виступ юніорської збірної у Франції?

У першому матчі ми повністю виконали тренерську установку, тому й отримали позитивний результат. Ключовим моментом другого стали наші вилучення. Вони й зламали нашу гру. Цю ж саму помилку ми допустили і у третьому поєдинку: майже весь перший період ми грали в меншості.

2. Як оцінюєш суперника? Яка сильна сторона французів?

Було очевидно, що збірна команда Франції стане гідним і сильним суперником для нас. Їх сильні сторони – це відмінне катання та чудове володіння ключкою.

3. Чи вдалося тренерському штабу згуртувати команду?

Я думаю, що так. Тренери нікого не виділяли з команди, хоча я знаю, що з багатьма гравцями вони зараз працюють чи працювали раніше, з деякими ще з дитинства. Вони ставилися до всіх однаково. Саме через це у команді була гарна атмосфера. Ми всі один одного підтримували.

4. Це був твій перший виступ за збірну команду України? Які враження? Чи були якісь особливі відчуття під час гри?

Так, за збірну команду України я грав вперше. Загалом враження тільки позитивні. Звісно, були моменти, які мене засмучували. Над ними мені ще доведеться попрацювати. Перед іграми я трохи хвилювався, тому що досить давно не грав.

5. Як тобі Франція? Чи відвідали екскурсію?

Мені дуже сподобалось. Я дуже вдячний організаторам за таку можливість. Спочатку була екскурсія, а потім нам дали  вільний час для того, щоб прогулятися та пофотографуватися. Це було приємним бонусом в кінці нашої подорожі до Франції.

6. Вже у квітні юніорська збірна поїде до Італії на чемпіонат світу. Як оцінюєш свої шанси на потрапляння до команди?

Якщо я буду працювати, виправляти свої помилки, тоді все буде добре. У збірну потрапляють найсильніші і найзавзятіші гравці. Конкуренція буде на рівні, адже до нас приєднається ще більше легіонерів. Проте тренери дають можливість кожному показати себе, і я сподіваюсь,  що зможу проявити себе та потраплю до основного складу.

FAVBET – Титульний Спонсор юніорської збірної команди України.

 

 

 

 


Вас може зацікавити