Провід ФХУ зустрівся з керівництвом Херсонщини

Вчора, 30 січня, президент Федерації хокею України Георгій Зубко і виконавчий директор ФХУ Олександра Слатвицька відвідали з робочим візитом Херсон. У рамках поїздки керівники Федерації зустрілися з очільником Херсонської обласної державної адміністрації Геннадієм Лагутою, головою Херсонської обласної ради Олександром Самойленком і заступником мера Херсона Романом Головнею. 

Основною темою розмови був розвиток місцевої дитячо-юнацької хокейної школи, запровадження в ній шведських методик підготовки юних гравців, які Федерація хокею України привезла в нашу державу в рамках співпраці з Шведською національною федерацією. 

Також досягнуто домовленостей про підтримку професійного хокейного клубу «Дніпро» (Херсон) представниками усіх гілок місцевої влади. 

Завершили візит пан Зубко і пані Слатвицька відвідинами матчу регулярного чемпіонату Української хокейної ліги між херсонським «Дніпром» і «Харківськими Берсерками». Господарі за аншлагу на трибунах арени «Фаворит» перемогли 6:2. Покером у складі «щук» відзначився нападник Платон Попов.


Вас може зацікавити