Прогрес юнаків та солодкі подарунки

Цього уїк-енду у київському Палаці спорту відбулися матчі чемпіонату України з хокею серед юнаків U14. До столиці України завітали хокеїсти з Харкова, Кременчука, Одеси, Вінниці, Краматорська, інших регіонів України. Також участь у турі взяли команди столичних ДЮСШ «Сокіл» та «Крижинка».

Як і у попередніх турах, змагання юнаків проводилися без фіксації рахунку та індивідуальної статистики. Загалом в рамках змагання було проведено 12 матчів, які, на щастя, не переривались повітряними тривогами.

«На превеликий жаль не всі команди змогли прибути до столиці України через об’єктивні обставини. Втім усі учасники отримали хороше ігрове навантаження. Цьому також сприяла і відсутність тиску результату на спортсменів та тренерів. Для нас мета проведення цих змагань – відволікання юних хокеїстів від обставин війни, що відбувається в Україні, а також надання ігрової практики, як обов’язкового елементу підготовки спортсменів. Слід відзначити, що в діях спортсменів відчувається прогрес у порівнянні з попередніми матчами. Це говорить, що робота тренерів в дитячо-юнацьких спортивних школах дає свої результати», – розповів спортивний директор Федерації Юрій Кириченко.

По завершенні матчів учасники туру отримали солодкі подарунки від організаторів. Проведення наступного туру в цій віковій категорії заплановано на кінець січня 2023 року.

Вас може зацікавити