Програма кваліфікаційної атестації хокейних суддів

Кваліфікаційна атестація (тестування) спортивних судів з хокею відбувається відповідно до наказу Федерації хокею України від 14.08.2018 №16-01/18 та «Положення про суддів з хокею з шайбою і порядок присвоєння суддівських категорій», затвердженого рішенням Виконавчого комітету Федерації від 4 вересня 2013 року.

Тестування є способом відбору кваліфікованих спортивних суддів. Результати тестування лягають в основу визначень щодо призначення суддів на матчі змагань всеукраїнського рівня або міжнародні матчі і турніри, а також для відбору кандидатів для присвоєння національної, першої та другої кваліфікаційної категорії.

Цей документ містить програму семінару-практикуму та інформацію про нормативи з теоретичної, спеціальної льодової та загальної фізичної підготовленості для суддів, яких залучатимуть до проведення матчів хокейних змагань всеукраїнського рівня у спортивному сезоні 2018-2019 років.

Тестування відбудеться 29-30 серпня 2018 року у місті Києві. В перший день буде проведено теоретичний тест, а на другий день – тести із загальної фізичної та спеціальної льодової підготовки. По завершенні тестування відбудеться інформаційно-методичний практикум та підведення підсумків атестації.

Загалом програма атестації передбачає проведення 1 теоретичного тестування, 4 тестів на льоду та 2 тестів на землі.

Повна програма атестації доступна за цим посиланням.


Вас може зацікавити