Президент ФХУ зустрівся з представниками ДЮСШ Харківщини

Під час відрядження до Харківської області глава Федерації хокею України Георгій Зубко провів зустріч із очільником місцевого Відокремленого підрозділу ФХУ Іваном Ковальовим, а також із представниками трьох ДЮСШ – їхніми директорами, тренерами та батьками юних хокеїстів.

До слова, захід пройшов на арені «Салтівський лід», що була зведена в межах програми «Хокей України». 

У рамках зустрічі наставники команд наголосили на тому, що потребують цілісної методики підготовки дітей і юніорів, а також виступили за зменшення кількості офіційних ігор серед спортсменів до 14 років. 

Очільник ФХУ, у свою чергу, підкреслив, що Федерація розробить необхідний навчально-тренувальний посібник, а також очікує на активну співпрацю з боку харківських ДЮСШ щодо його дотримання та виконання. 

Також Федерація готова підтримати ініціативу про обмінний фонд у ДЮСШ. Завдяки йому юні хокеїсти зможуть отримувати від спортивних шкіл екіпірування після реновації. Так, батьки витрачатимуть менше коштів на форму для дітей.

Зазначимо, що в наступних поїздках президент ФХУ буде і надалі проводити зустрічі з місцевими ДЮСШ, аби разом обговорювати нагальні проблеми в регіоні та місті,  шукати способи їх найшвидшого вирішення та поліпшення рівня хокею.


Вас може зацікавити