Поразка ветеранської збірної команди України у другому матчі Різдвяного турніру

Сьогодні, 4 січня, ветеранська збірна України провела другий матч на міжнародному Різдвяному турнірі на приз президента Республіки Білорусь у Мінську – суперником українців стала збірна Фінляндії. Відзначимо, що раніше в стартовому матчі турніру українська команда обіграла суперника зі Швейцарії (4:1).

Гра була першою для фінів у рамках турніру, тож вони розпочали її активно і забезпечили собі досить комфортний відрив від української команди. Як би українці не намагалися, реалізувати свої моменти їм не вдавалося – спортивна удача була не на їх стороні. Натомість збірна Фінляндії відправила у ворота Тимофія Говрілова дві шайби, пішовши на першу перерву з подвійною перевагою.

Під час другої двадцятихвилинки фіни почали грати від оборони, а українська команда кинулася відіграватися. Проте пропустивши три швидкі контратаки, до другої сирени колектив Олександра Сеуканда поступався з рахунком 5:0. Збірна Фінляндії остаточно зняла питання про переможця матчу.

І тільки в заключному відрізку зустрічі українці змогли засмутити фінського голкіпера – шайбу престижу закинув Олег Шафаренко. Однак, відповідь була негайною – команда з Фінляндії вшосте відзначилася в українських воротах і встановила остаточний рахунок 6:1 на табло, відібравши в України право зіграти в півфіналі турніру.

Не зважаючи на поразку, вболівальники на трибунах активно підтримували українську ветеранську збірну команду. 

Нагадаємо, що свій наступний матч команда Олександра Сеуканда проведе в понеділок, 6 січня.

Фінляндія – Україна 6:1 (2:0, 3:0, 1:1)

Джерело: uhl.ua


Вас може зацікавити