Поразка «Донбасу» від харків’ян, нелегкий поєдинок в Білій Церкві і друга перемога кременчужан над «Дніпром»

18 жовтня завершився десятий тур Української хокейної ліги, в рамках якого харківський клуб здобув перемогу над чинним чемпіоном України, «Кременчук» завдав першої поразки «Дніпру» в основний час, а «Крижані Вовки» відвезли з Білої Церкви три очки.

«Донбас» – МХК «Динамо» 2:4  (0:1, 1:2, 1:1)

Тур в Дружківці відкрили чинний чемпіон України і харківське МХК «Динамо». Цей матч став генеральною репетицією донеччан перед від’їздом до Риги на Континентальний кубок, але перемогти в ньому команді Юліуса Шуплера не судилося.

Вже під кінець першого періоду харків’янам вдалося розпечатати ворота Богдана Дьяченко=а, і хоч Іллі Смирнову вдалося зрівняти рахунок, але до кінця зустрічі “динамівці” відправили у ворота противника ще три шайби. На останніх секундах зустрічі Ілля Коренчук відіграв одну шайбу, але було вже надто пізно. Відзначимо, що ця шайба донецького форварда стала 2000-й в регулярних чемпіонатах УХЛ.

Варто відзначити, що всі чотири шайби команда Олександра Сеунанда закинула, граючи в більшості, що показує якісну роботу харків’ян над помилками.

«Білий Барс» – «Крижані Вовки» 1:3 (0:0; 1:1; 0:2)

У Білій Церкві зійшлися «Білий Барс» і «Крижані Вовки», які протягом усього чемпіонату ведуть фактично рівну і напружену боротьбу.

Цей матч не став винятком – рівно команди боролися до третього періоду і грали при рівному рахунку, але в третій двадцятихвилинці киянам вдалося скористатися помилками противника і ще двічі відзначитися у воротах «барсів», встановивши остаточний рахунок 1:3 на свою користь.

Таким чином, команда Миколи Сидорова обігнала білоцерківців в турнірній таблиці і посіла п’яте місце з 7 набраними очками, а «Білий Барс», навпаки, опустився на останню сходинку.

«Дніпро» – «Кременчук» 1:2 (0:0, 0:1, 1:1)

У центральному і, по праву, самому драматичному матчі туру зійшлися принципові супротивники «Дніпро» і «Кременчук», які подарували вболівальникам справжній видовищний хокей.

По ходу зустрічі важко було сказати, хто в кінцевому підсумку завоює свої три очки, адже обидві команди вели рівну і запеклу боротьбу на кожному сантиметрі майданчика. Але кременчужанам все ж вдалося прошити Олега Петрова і відправити шайбу в його ворота, заволодівши, таким чином, не тільки ігровою, але і морально. перевагою.

Повернутися в гру херсонцям вдалося тільки після другої пропущеної шайби – Микола Коляда на останніх хвилинах зустрічі зміг звести розрив в рахунку до мінімального, але відіграти і другий гол у господарів так і не вийшло.

Ця перемога кременчужан дозволила команді Олександра Савицького вийти на чисте перше місце в турнірній таблиці з розривом в одне очко з «Дніпром».


Вас може зацікавити