План підготовки національної жіночої збірної

Визначено план підготовки національної жіночої збірної команди України з хокею до першого в її історії чемпіонату світу.

«Підготовка до змагання складатиметься з двох етапів. Враховуючи інтенсивне навантаження на дівчат за рахунок матчів національного чемпіонату, такої кількості навчально-тренувальних зборів цілком достатньо для підготовки до головного старту сезону», – повідомив менеджер національної жіночої збірної команди Юрій Кириченко.

Перший навчально-тренувальний збір відбудеться на початку зими – з 2 по 8 грудня у Броварах Київської області на базі льодової арени «Термінал».

«Команда проводитиме щоденні дворазові тренування на льоду. Також у програмі збору теоретична підготовка та тестування гравчинь, – додав Юрій Кириченко. – Найближчим часом тренерський штаб оприлюднить список спортсменок, викликаних на перший навчально-тренувальний збір».

Старт другого етапу підготовки заплановано на 9 лютого 2020 року. Команда проведе 12-денну підготовку, після чого вирушить до Ісландії. Саме у ісландському містечку Акурейрі відбудеться чемпіонат світу з хокею серед жінок у Дивізіоні ІІВ. Участь у змаганнях, окрім української команди, братимуть збірні Австралії, Ісландії, Нової Зеландії, Туреччини та Хорватії. Сам чемпіонат відбудеться з 23 по 29 лютого 2020 року.

FAVBET – Титульний Спонсор національної жіночої збірної команди України.


Вас може зацікавити