Підготовка до чемпіонату світу йде повним ходом. Звіт про роботу жіночої збірної України

Із 4-го до 10-го квітня жіноча збірна України під керівництвом Євгена Аліпова провела навчально-тренувальний збір у Броварах на «Терміналі».

Хокеїстки провели загалом більше 12 годин на льоду, відточуючи майстерність, покращуючи зіграність та відпрацьовуючи ігрові схеми. Також спортсменки провели 11 тренувань загальної фізичної підготовки. Все для того, аби в майбутньому сформувати склад збірної для участі в прийдешніх міжнародних змаганях.

Загалом на збори запросили 22 хокеїстки: 15 із «Україночки», 5 із «Пантер» та по одній із «Дніпровських Білок» та «Автомобіліста».

Тренерський штаб збірної визначив подальший план підготовки команди до чемпіонату світу, який відбудеться в 2022-му році. Хокеїстки здобуватимуть практику та досвід у рамках жіночого чемпіонату України та товариських матчах із іншими збірними.

Також будуть організовані ще 4 збори, зокрема, у листопаді 2021-го, у грудні 2021-го, у лютому 2022-го. Ще один збір проведуть безпосередньо перед самим початком жіночого чемпіонату світу.

Нагадаємо, що чемпіонат світу у Дивізіоні ІІІ має відбутися в квітні 2022-го року. Суперницями команди Євгена Аліпова стануть: Бельгія, Боснія та Герцеговина, Литва, Болгарія, Румунія, Естонія та Гонконг.


Вас може зацікавити