Перший збір молодіжної збірної команди України завершено

Жодних секретів. Відкрите тренування збірної України з хокею завершилося екскурсією у роздягальню.

Сьогодні у Броварах, на льоду арени “Термінал” відбулося відкрите тренування молодіжної збірної України з хокею. Воно стало останнім в рамках першого навчально-тренувального збору, і передувало турніру 4-ох націй, який вже завтра стартує у Броварах. Олег Ігнатьєв під час збору переглянув двадцять п’ять хокеїстів, з яких лише чотири грають за кордоном. За словами тренера, той, хто добре зарекомендує себе на зборах, і на турнірі, зокрема, отримає шанс зіграти на домашньому чемпіонаті світу, який з 12 по 18 грудня відбудеться у київському Палаці спорту. На цей збір запросили українських хокеїстів, які виступають за клуби ближнього зарубіжжя, а вже у грудні до команди долучаться гравці з-за океану. Те, що Турнір 4-ох націй стане основним етапом відбору гравців до збірної, стало додатковою мотивацією для хлопців. Усі викладалися на двісті відсотків. Артем Целогородцев зізнався, що попрацювали на зборі дуже серйозно, адже конкуренція в команді велика, і всі мріють зіграти на чемпіонаті світу.

По завершенню тренування кожен бажаючий відчув себе у ролі хокеїста, а гравці допомагали порадами. Із завданням закинути якомога більше шайб від синьої лінії найкраще впоралися юний вболівальник Єлісей, та журналістка телеканалу Xsport Катерина Годунова. Хлопчик отримав у подарунок ігрову джерсі збірної України, а Катерина особливий презент – екскурсію до роздягальні збірної, яку їй провів гравець Михайло Чіканцев.

Окремо дякуємо офіційному генеральному спонсору молодіжного чемпіонату світу, який відбудеться вже цієї зими у Києві  та молодіжної збірної команди України (U20)  Favorit за підтримку та палку любов до хокею.


Вас може зацікавити