«Перша шайба». Маленькі хокеїсти розіграли Кубок Київщини

Минулих вихідних, 10-11 грудня, на арені «Льодограй» у Богуславі Київської області відбувся відкритий Кубок Київщиниз хокею «Перша шайба» серед юнаків 2015-2016 років народження за підтримки голови Київської обласної державної адміністрації.

В змаганнях взяли участь вісім команд, а найсильнішими виявилися маленькі хокеїсти з київської «Вершини-1». Друге місце посіли гравці «Кременчука», в складі яких можна виділялися наймолодший учасник турніру, чотирирічний Мишко і його на чотири роки старша сестричка. Третя позиція у хокеїстів київського «Сокола-1». Також у змаганнях брали участь другі команди «Вершини» й «Сокола», вінницький «Патріот», а також два колективи господарів льоду, богуславських «Шершнів».

На урочистій церемонії нагородження, яка увінчала офіційне завершення турніру, переможців та учасників кубками, медалями, дипломами та подарунками вітали почесні гості, організатори та партнери, які щодня працюють над тим, щоб хокей в Україні процвітав не тільки у великих містах, а і в регіонах. Окрім представників КОДА, пана Власюка та пана Тимофєєва, які привітали учасників солодкими подарунками, переможців віншував президент лотерейного оператора компанії МСЛ Георгій Ложенко, керівник відокремленого підрозділу Федерації хокею України в Київської області Сергій Левченко та Олександр Гогуля, заступник Богуславського міського голови. Також партнером заходу виступив Всеукраїнський центр ФЗН «Спорт для всіх».

Вас може зацікавити