Перша поразка «Дніпра», перемога «Білого Барса» і «Донбасу»

У шостому турі Української хокейної ліги «Дніпро» зазнав першої поразки в сезоні від кременчужан в серії післяматчевих кидків, «Донбас» реабілітувався в Харкові за дві попередні поразки, а «Білий Барс» в овертаймі вирвав перемогу у «Крижаних Вовків».

«Дніпро» – «Кременчук» 2:3 (0:0, 1:1, 1:1, 0:0, 0:1)

У Херсоні на старті шостого туру Української хокейної ліги відбулася справжня бійня між лідерами турнірної таблиці «Дніпром» і «Кременчуком». Весь поєдинок команди боролися на кожному клаптику майданчика і не хотіли поступати три очки противнику. Дуже стійко і надійно в воротах відіграли голкіпери клубів Олег Петров і Микита Гордюшин, які тримали на замку свої ворота і не давали противникові реалізовувати свої моменти.

Доля поєдинку вирішилася тільки в серії післяматчевих кидків, де удача посміхнулася хокеїстам «Кременчука», а вирішальний кидок на свій рахунок записав капітан “городян” Тимур Гриценко.

МХК «Динамо» – «Донбас» 3:6 (0:2, 1:1,2:3 )

У Харкові донеччани намагалися реабілітуватися за дві поразки в попередніх турах від «Дніпра» і «Кременчука» та у них це сповна вийшло. «Донбас» сходу зустрічі заволодів ігровою перевагою і по ходу поєдинку тільки нарощував свій пресинг. Харківський клуб, в свою чергу, зміг тільки тричі пробити Богдана Дьяченка.

Другий період став найцікавішим відрізком зустрічі, адже харківському клубу вдалося скоротити відставання в рахунку до 3:4 і навіть отримати шанс зрівняти рахунок. Але або втома зіграла своє, або досвід донецької команди переважив молодість колективу Олександра Сеуканда, але зустріч все ж закінчилася з рахунком 6:3 на користь чинного чемпіона України.

Відзначимо, що в цьому матчі форвард харків’ян Артем Кобіков набрав 50 ювілейне очко в чемпіонатах України. 

«Білий Барс» – «Крижані Вовки» 5:4 ОТ (2:0; 1:3; 1:1; 1:0)

Тур в Білій Церкві закрили аутсайдери турнірної таблиці «Білий Барс» і «Крижані Вовки». Зустріч видалася досить драматичною, адже ще в середині другого періоду кияни горіли 0:3, але потім змогли зрівняти рахунок і перевести гру в овертайм.

Однак, на додатковому часі удача посміхнулася Євгену Тимченку, який відправив шайбу в ворота Микити Глотова і здобув перемогу для своєї команди в цьому матчі.


Вас може зацікавити