Перша перемога України на турнірі Turkish Airlines Baltic Challenge Cup

Національна збірна команда України здобула першу перемогу на міжнародному турнірі Turkish Airlines Baltic Challenge Cup, обігравши команду Естонії з рахунком 3: 2.

Як і у вчорашньому матчі проти збірної Литви, українці пропустили шайбу на першій хвилині. Але змогли ще у першому періоді зрівняти рахунок.

У другій двадцятихвилинці воротарю нашої збірної прийшлося нелегко: естонці активно грали та були близькі до успіху. Не зважаючи на напружену ситуацію, Олексію Янишевському вдалося вивести Україну вперед.

Фінальний період був надзвичайно запеклим. Як би естонці не намагалися підібратися до воріт, Олег Петров був непробивним. Під час однієї з атак Олександр Боєвих збільшив перевагу збірної України. Естонцям вдалося відіграти одну шайбу, але після матчу на арені «Тондіраба» все таки лунав гімн України.

Естонія – Україна – 2:3 (1:1, 0:1, 1:1)

Шайби: 0:1 – Ліівік (Шваригін, Рооба), 01:01. 1:1 – Коренчук (Мазур), 10:08. 1:2 – Янішевський (Алексюк, Таран), 34:05. 1:3 – Боєвих (Буценко, Бабинець), 50:20. 2:3 – Слессаревкий (Макров), 53:33.

Склад команди України: Петров (Дьяченко). Алексюк,  Боєвих, Григор’єв, Петрухно, Романенко, Сильницький, Таран, Каращук. Бабинець, Буценко, Гриценко, Куцевич, Луговий, Лялька, Мазур, Жовнір, Ромащенко, Савченко, Ворона, Янишевський.

FAVBET – Титульний Спонсор національної збірної команди України.


Вас може зацікавити