Перша перемога МХК «Динамо» і друга поразка «Донбасу»

30 вересня завершився п’ятий тур Української хокейної ліги, в рамках якого МХК «Динамо» в матчі проти білоцерківців здобуло першу перемогу в поточному сезоні, «Дніпро» в Києві обіграв «Крижаних Вовків» і виграв п’ятий матч поспіль, а «Донбас» на виїзді поступився кременчужанам.

МХК «Динамо» – «Білий Барс» 4:1 (1:1; 1:0; 2:0)

У цьому матчі, можна сказати, “динамівці” виклалися по повній. Після чотирьох програних поєдинків зі старту чемпіонату, харків’яни і харківські вболівальники, дуже скучили за смаком перемоги і в п’ятому турі УХЛ, багато в чому завдяки командній самовіддачі, команда Олександра Сеуканда заробила свої заслужені три очки.

Відзначимо, що для «Білого Барса» перемога над харківським клубом в першому турі Української хокейної ліги так і залишилася єдиною для команди з Білої Церкви.


«Крижані Вовки» – «Дніпро» 1:4 (1:2, 0:1, 0:1)

Другий тур поспіль херсонці не втомлюються дивувати своєю злагодженою і результативною грою в більшості – спочатку дві шайби в нерівних складах з донеччанами, а тепер три в поєдинку проти київської команди. На даний момент херсонці мають друге місцем по закинутим шайбам в більшості, реалізовуючи кожне третє вилучення противника. Перші в цьому топі кременчужани, у яких 50% реалізації більшості.

Що стосується очної зустрічі «Крижаних Вовків» і «Дніпра», то по ходу поєдинку можна було впевнено говорити, що кияни нарешті почали кусатися і давати бій противнику, а не просто грати роль наздоганяючого. Так, реалізація моментів у підопічних Миколи Сидорова поки що залишає бажати кращого, але факт залишається фактом – «Вовки» знайшли свою гру і далі будуть намагатися тільки нарощувати свої результати.


«Кременчук» – «Донбас» 4:3 (1:1, 3:1, 0:1)

Тур в Кременчуці закрили діючі віце-чемпіон і чемпіон минулого розіграшу УХЛ «Кременчук» і «Донбас». Цей поєдинок може по праву вважатися одним з найбільш насичених в цьому турі. У напруженому матчі донеччани поступилися принциповому супернику з Кременчука з рахунком 3:4, але ні на секунду не поступалися в боротьбі своєму опонентові.

У драматичному матчі кременчужани змогли двічі вирватися вперед, а потім і зовсім збільшити розрив до двох шайб. Саме цей аспект швидше за все і не дозволив донецькому клубу в подальшому відігратися – у «Донбасу» просто не вистачило сил і часу, після закинутої на останніх секундах шайби від Севастьяна Карпенка, зрівняти рахунок і перевести гру в овертайм.

Відзначимо, що ця поразка стала другою поспіль для донеччан – до цього донецький клуб вдома поступився новачку чемпіонату херсонському «Дніпру». Кременчужани, в свою чергу, виграли чотири поєдинки з п’яти зі старту нового сезону.

 

 

 

 


Вас може зацікавити