Перемога «Дніпра» в Харкові, важливі три очки для «Донбасу» і розгром від «Кременчука» в Києві

28 жовтня завершився тринадцятий тур Української хокейної ліги, в рамках якого «Дніпро» в Харкові впевнено обіграв МХК «Динамо», «Білий Барс» поступився «Донбасу», а “городяни” розгромили «Крижаних Вовків».

МХК «Динамо» – «Дніпро» 2:5 (0:1; 0:3; 2:1)

Звичка «Дніпра» грати першим номером позначилася і на зустрічі в Харкові – херсонці вміло користувалися помилками свого опонента і змогли до кінця матчу закинути п’ять шайб у ворота Тимура Мамедова, дозволивши відіграти харків’янам лише дві.

До слова, дублем у цій зустрічі відзначився капітан херсонців Микола Коляда, а Іван Золотухін набрав три асистентських бали. Також в третій двадцятихвилинці місце в воротах херсонського клубу зайняв Денис Сурканов, який впевнено вистояв до кінця зустрічі.

Знову з одними і тими ж помилками стикається харківська команда, і за кожну таку помилку отримує покарання у вигляді пропущеної шайби. Важко зараз підопічним Олександра Сеуканда справлятися з пресингом лідерів чемпіонату і “динамівцям” доводиться тільки займати оборонні позиції.

«Донбас» – «Білий Барс» 4:0 (2:0, 2:0, 0:0)

У Дружківці зійшлися дві команди, яким необхідно було набирати очки і повертатися в турнірну гонку чемпіонату. Однак у донеччан все ж виявилося набагато більше досвіду і бажання, що відобразилися і на табло – спочатку двічі відзначився кращий бомбардир поточного розіграшу УХЛ Віталій Лялька, а потім перевагу своєї команди збільшили Андрій Денискін і Денис Мостовий.

У свою чергу, білоцерківці так і не змогли прошити Богдана Дьяченка, що дозволило донецькому голкіперу оформити перший шатаут в поточному сезоні.

Зараз до команди з Білої Церкви приєдналися досвідчені гравці, але часу зігратися і знайти найкращі поєднання в п’ятірках, на жаль, у клубу не вистачило, і поки що цей козир «барсам» використати не вдалось.

«Крижані Вовки» – «Кременчук» 2:10  (1:4, 1:4, 0:2)

У Києві «Кременчук», не змінюючи традиціям, знову влаштував розгром київській команді, закинувши в перших двох періодах 8 шайб, а потім у заключній двадцятихвилинці додали ще два влучних кидки. Сходу поєдинку кременчужани просто нав’язали свою гру противнику і далі не дозволяли киянам вириватися в атаки на ворота Микити Гордюшина.

Важко поки «Крижаним Вовкам» давати відсіч впевненим лідерам чемпіонату, але “огризнутися” все ж вони змогли, двічі вразивши ворота кременчуцького опонента. Таким чином, «Кременчук» з 33 балами закріплюється на першій сходинці в турнірній таблиці і стверджує статус впевненого лідера чемпіонату, а кияни з 7 набраними очками так і залишаються на останньому місці.


Вас може зацікавити