Пантери зрівняли рахунок у фінальній серії чемпіонату України серед жінок

Сьогодні, 20-го квітня, відбувся другий матч фінальної серії чемпіонату України серед жінок, в якому зустрічалися харківські «Пантери» та київська «Україночка».

З самого початку поєдинку обидві команди показали, що налаштовані на перемогу в матчі. Перший період вийшов абсолютно рівним і після стартових двадцяти хвилин на табло світилися нулі.

Відкрити рахунок зуміли «Пантери», на самому початку періоду точний кидок вдався Карині Євдокимовій. Однак ще в другому періоді «Україночка» зуміла зрівняти рахунок і вийти вперед. Спочатку взяттям воріт відзначилася Тетяна Ткаченко, а потім Марина Кетлін Алессі вивела свою команду вперед.

У третьому періоді «Пантери» зуміли двічі вразити ворота «Україночки» і вийти вперед, але за хвилину до кінця матчу киянки скористалися видаленням і перевели гру в овертаймі.

Після 5 хвилин додаткового часу переможця виявлено не було, тому командам належало пробити буліти.

У серії булітів більш вдалою виявилася команда з Харкова, що дозволило їй святкувати перемогу і перевести серію в третю гру.

Вирішальний матч відбудеться в неділю, 21-го квітня, початок гри о 12:45

«Україночка» – «Пантери» 3: 4 Б (0: 0, 2: 1, 1: 2, 0: 0, 0: 1)

«Пантери»: Абасова (Гербей). Вансович – Макаренко, Тарасова – Образова, Кобзар. Ієвлева – Козуб – Слащова, Євдокимова – Ковтун – Скащук, Шушманова – Пересунько – Макренська.

«Україночка»: Заїченко. Громова – Велан, Кобчук – Ткаченко, Андрух – Лаломова. Цимеренко – Аліпова Елен – Алессі, Гадлія – Добровольська – Аліпова Елізабет, Бадогіна – Бобошко.

Шайби: 0:1 Євдокимова (Ковтун, 23:33). 1:1 Добровольська (Ткаченко, 28:29). 2:1 Алессі (Велан, 31:44). 2:2 Тарасова (46:13). 2:3 Козуб (Ковтун, 56:48). 3:3 Алесси (59:00).

Буліти: Алессі – Скащук, Тарасова, Євдокимова.


Вас може зацікавити