Олександр Костіков та Кирило Фроленко отримали дискваліфікації

Гравець команди «Донбас» Олександр Костіков в матчі чемпіонату України №31, що відбувся 14 жовтня 2018 року між командами «Донбас» та «Крижані Вовки» в м. Дружковка, на 57 хвилині гри був покараний за блокування (атаку гравця, який не володіє шайбою) великим та автоматичним дисциплінарним штрафом до кінця гри (5+20хв.). Також гравець на цій же хвилині був покараний за бійку матч-штрафом (25 хв.).

На підставі наданих і розглянутих матеріалів Дисциплінарним комітетом ФХУ прийнято рішення про обов’язкову дискваліфікацію гравця на один матч відповідно до підпункту 49 пункту 1 статті 45 розділу 3 Дисциплінарного кодексу (правил) ФХУ та додаткову дискваліфікацію цього ж гравця на один матч відповідно до підпункту 4 пункту 1 статті 45 розділу 3 Дисциплінарного кодексу (правил) ФХУ.

Гравець команди «Крижані Вовки» Кирило Фроленко в матчі чемпіонату України №31, що відбувся 14 жовтня 2018 року між командами «Донбас» та «Крижані Вовки» в м. Дружковка, на 57 хвилині гри був покараний за бійку матч-штрафом (25 хв.).

На підставі наданих і розглянутих матеріалів Дисциплінарним комітетом ФХУ прийнято рішення про обов’язкову дискваліфікацію гравця на один матч відповідно до підпункту 49 пункту 1 статті 45 розділу 3 Дисциплінарного кодексу (правил) ФХУ.

Дискваліфікація вступає в силу з 15 жовтня 2018 року.


Вас може зацікавити