Олександр Годинюк: до Гомеля поїдуть 25 хокеїстів

Завтра національна збірна команда України вирушить до міста Гомеля, де 9 та 11 квітня проведе дві контрольні зустрічі з хокейним клубом «Гомель». Перед завтрашнім тренуванням, що передуватиме виїзду головний тренер національної збірної оголосив прізвища 25 хокеїстів, які зіграють проти білоруського клубу. До цього списку потрапили:

Воротарі: Едуард Захарченко (ХК «Кременчук»), Сергій Люльчук («АТЕК») та Сергій Писаренко (ХК «Кременчук»)

Захисники: Юрій Наваренко (ХК «Гомель», Білорусь), Ігор Кугут («Зауральє», ВХЛ), Денис Петрухно («Металург», Білорусь), Костянтин Рябенко («Дунаря», Румунія), Віталій Андрейків («Полонія», Польща), Володимир Романенко (ХК «Кременчук»), Даніїл Скрипець («Хімік», МХЛ) та Володимир Алексюк («ГКС Ятжеб’є», Польща)

Нападаючі: Роман Благой («Єрмак», ВХЛ), Сергій Варламов (без клубу), Андрій Міхнов («Металург», Білорусь), Віталій Лялька («Кристал», МХЛ), Артем Бондарєв («ГКС Ятжеб’є», Польща), Дмитро Німенко («Дунаря», Румунія), Віталій Доніка («Дунаря», Румунія), Артем Гніденко (ХК «Вітебськ», Білорусь), Денис Заблудовський («Стяуа», Румунія), Юрій Петранговський («Юність-Мінськ», МХЛ), Сергій Черненко («Дунаря», Румунія), Владислав Гаврик («Беркшайр», FHL), Євген Тимченко («Кристал», МХЛ) та Сергій Кузьмік (ХК «Кременчук»).
 

Головний тренер національної збірної команди України Олександр Годинюк розповів про останні новини з табору команди: «До Гомеля поїдуть 25 хокеїстів. Нажаль через травми ми не зможемо переглянути в матчах проти ХК «Гомель» голкіпера Євгена Напненка та нападаючого Шаміля Рамазанова. Втім ми розраховуємо на цих хокеїстів і чекаємо їх відновлення. Завтра безпосередньо перед виїздом до команди приєднаються Роман Благой з «Єрмака», а також двоє срібних призерів чемпіонату Польщі у складі «ГКС» – Артем Бондарєв та Володимир Алексюк. Наразі це саме та обойма гравців, на яких ми розраховуємо у Кракові. Чекаємо також завершення бронзової та фінальної серій чемпіонату Казахстану, де виступають Микола Ладигін («Бейбарис»), Олександр Побєдоносцев та Віктор Захаров (обидва – «Ертіс»)».


Вас може зацікавити