Олександр Бобкін: ставимо найвищі завдання на фінал

Старший тренер команди БВУФК «Білий Барс» Олександр Васильович Бобкін поділився своїми очікуваннями від фінальної серії чемпіонату України серед юніорів 2000-2003 років народження та розповів про останні новини із табору команди.

Як команда готується до фінальної серії ЮХЛ?

Команда готується в плановому режимі. Після попереднього матчу гравці отримали два дні вихідних. Займаємося на льоду на землі. Є певні складнощі з тим, що арена «Термінал» у Броварах наразі здається в оренду під проведення різних заходів. Ми не змогли весь цикл підготовки провести у Броварах. Тому дякуючи керівництву арени «ВДНГ» ми провели два тренувальних дні у столиці.

Які труднощі зі складом є у вашої команди?

Така ситуація зі складом відбувається протягом усього сезону. На жаль розклад матчів національного чемпіонату та ЮХЛ щільно перетинаються. Тому жодної гри в регулярному чемпіонаті ми не провели оптимальним складом. Лише в матчах проти «Крижинки» та в заключному домашньому поєдинку проти «Дніпра» я мав у своєму розпорядженні усіх найсильніших.

Їдемо до Дніпра обмеженим складом. При цьому питання підсилення гравцями першої команди ще вирішується. Ми обговорюємо цей момент з головним тренером Костянтином Буценком.

Який результат будете вважати прийнятним у перших матчах серії?

Розраховуємо лише на найвищий результат. Наша команда представляє Броварське вище училище фізичної культури. Команди з різних видів спорту цього закладу останнім часом посідали найвищі місця на всеукраїнських змаганнях. Тому ми не хочемо порушувати цю традицію і ставимо найвищі завдання на фінал.


Вас може зацікавити