Олександр Бобкін оголосив склад на U18 Olympic Hopes

Головний тренер юнацької збірної України Олександр Бобкін назвав склад команди, який візьме участь у міжнародному турнірі U18 Olympic Hopes у Дьєрі (24-26 серпня). За три дні наші хокеїсти схрестять ключки з однолітками з Угорщини, Польщі та Румунії.

«Минулого року турнір проводився у Будапешті, зараз – у Дьєрі, – каже Олександр Бобкін. – Угорці – це наш суперник на ЧС-2024, але я не чекаю від них оптимального складу цього разу. Втім, грати з ними останніми роками дуже цікаво, команда сповідує силову манеру ведення гри. Польщу очолює добре мені знайомий Андрій Гусов, якого я вважаю за сильного фахівця. Очікую пекучу сутичку на максимумі можливостей. Румунія для мене – команда-загадка, оскільки останніми роками ми не перетиналися на рівні юніорських та молодіжних збірних, але я знаю, що румунський клубний хокей зараз на підйомі і тріумф клубу «Георгені» у міжнародній Erste Liga цього року тому підтвердження. Загалом очікую на цікавий турнір, де ми переглянемо у справі велику обойму гравців 2007 р.н.

Роль лідерів буде відведена ударній трійці нападу: Г.Сімчук – Шульга – Береза. На цю ланку 2006 р.н. покладаю надії, тому що хлопці вже пройшли «загартування» на чемпіонаті світу і тренерському штабу добре відомі їхні можливості».

Збірна України U18

Воротарі: Єгор Калініченко, Ілля Семеха (обидва – 2006 р.н.).

Оборонці: Назар Бабушкін, Микита Боднар, Гліб Дзюбенко, Тимур Лапко, Тимофій Материкін, Богдан Трущенко (усі – 2006 р.н.), Олександр Нечипорук, Єгор Печорін (обидва – 2007 р.н.).

Нападники: Данило Береза, Володимир Захаревич, Гаврило Сімчук, Артем Шарець, Данило Шульга (усі – 2006 р.н.), Максим Висотенко, Андрій Виставкін, Данііл Дука, Матвій Маловичко, Віктор Мельниченко, Данило Павленко, Савелій Сухицький (усі – 2007 р.н.).

Вас може зацікавити