Олег Тимченко старший тренер юніорської збірної України прокоментував перший захід своєї команди

Перший збір команди відбувся продуктивно. За короткий час ми попрацювали над тактикою як в зоні захисту, у середній зоні так і у зоні нападу. Вже в Угорщині ми працювали над переходом з захисту в атаку, а також над обороною в середній зоні.

На турнірі в Будапешті зіграли три гри. Сподобалася самовіддача хлопців. Зрозуміло, що не все виходило, але в основному я задоволений хлопцями, тим як вони виконували те, що від них вимагалося. Результат міг бути і кращим, все ж таки з трьох ігор ми поступилися в двох, але нічого страшного, нам є над чим працювати. Після ігор я робив свої висновки, проблема у всіх хлопців була одна – нестабільність, це властиво молодим хокеїстам. Для цього і потрібні збори, ігри, турніри, щоб хлопці відчули відповідальність у виступах за збірну України набиралися впевненості та ставали більш стабільними гравцями. В цілому на турнірі були дуже хороші моменти як у нападі так і в обороні і це вселяє оптимізм.

Попереду у нас планується два збора. У лютому зберемося у Броварах та проведемо товариські зустрічі з однією із збірних команд сусідніх країн (у найближчій час буде оприлюднено з якою саме). У квітні перед чемпіонатом світу проведемо дванадцятиденний збір, також у планах зіграти товариські матчі з командами УХЛ.


Вас може зацікавити