Огляд першого туру чемпіонату України – чемпіонату УХЛ

16 вересня завершився перший тур третього розіграшу Української хокейної ліги. Прес-служба УХЛ пропонує Вашій увазі нарізку найцікавіших і яскравих моментів перших поєдинків сезону 2018/2019.

«Донбас» – «Кременчук» 7:3 (1:1, 3:1, 3:1)

Матч-відкриття сезону відбувся в Дружківці між діючими чемпіоном і віце-чемпіоном України «Донбасом» і «Кременчуком». Принципова зустріч хоч і закінчилася впевненою перемогою донеччан, проте вона ясно показала, що битва за медалі в цьому році стане ще більш запеклою і яскравою.

Варто відзначити, що здобути перемогу донецькій команді допомогли ударні останні дві хвилини другого періоду. Тоді, поступаючись 2:1, донеччани змогли відігратися і вирватися вперед. Саме це згодом дозволило команді Юліуса Шуплера скористатися уразливим становищем противника і тільки збільшувати рахунок.


«Дніпро» – «Крижані Вовки» 4:0 (2:0, 1:0, 1:0)

Дебют «Дніпра» в чемпіонаті Української хокейної ліги не просто відбувся, а й поклав успішний початок для херсонців в новому сезоні. Адже виграти перший матч вдома, перед своїми вболівальниками (яких, до речі, на трибунах «Фаворит-Арени» зібралося чимало) – це вже непогана заявка на подальші успіхи.

Відзначимо, що голкіпер херсонського клубу Олег Петров записав собі в актив перший в сезоні шатаут, що явно може послужити хорошою прикметою і на всі подальші зустрічі.

«Крижані Вовки», в свою чергу, хоч і намагалися давати відсіч, проте, відіграти пропущені шайби у команди Миколи Сидорова так і не вийшло.


«Білий Барс» – МХК «Динамо» 4:0 (3:0, 0:0, 1:0)

Ця перемога стала своєрідною реабілітацією білоцерківців після програних трьох поєдинків на Кубку Донбасу. Цілком ймовірно, що «барси» змогли повести якісну роботу над помилками і поправити ряд ігрових моментів, що дозволило їм всуху обіграти гостей з Харкова.

За словами наставника харків’ян Олександра Сеуканда, його підопічні ще грають в “літній” хокей, адже під час передсезонної підготовки харківський клуб зіграв всього один товариський поєдинок. Можливо саме це і проявилося у зустрічі з білоцерківці.


Вас може зацікавити