Офіційно: чемпіонат світу в Дивізіоні ІА відбудеться у Кракові

В іспанському Тенеріфе триває піврічний Конгрес Міжнародної федерації хокею. В перший день роботи органу було прийнято рішення щодо місця проведення чемпіонату світу з хокею серед чоловіків у Дивізіоні І, група А.

Польський Краків було офіційно затверджено містом-господарем змагання. «Ми чекали рішення щодо турніру протягом двох місяців. Зараз в Україні складна ситуація і нажаль Україна не може провести чемпіонат світу. Та сподіваюся, що в хорошому місці за хорошої атмосфери та прекрасних вболівальників ми зможемо провести чудовий чемпіонат», – повідомив президент Федерації хокею Польщі Давід Хвалка.

Нагадаємо, що право на проведення чемпіонату в травні цього року на Конгресі МФХ отримала Україна. Але після консультацій зі спеціалістами Міжнародної федерації хокею, а також керівниками національних асоціацій Італії, Казахстану, Японії, Угорщини та Польщі, чиї команди братимуть участь у змаганні, виконавчий комітет Федерації хокею України прийняв рішення щодо відкликання заявки України на організацію та проведення чемпіонату світу з хокею 2015 року.


Вас може зацікавити