NHLPA Goals & Dreams за підтримки IIHF передадуть українцям хокейний інвентар на суму $ 100 000

Асоціація гравців Національної хокейної ліги (NHLPA) та Міжнародна федерація хокею (IIHF) оголосили про співпрацю для підтримки переміщених українських юнаків-хокеїстів. Фонд NHLPA Goals & Dreams за підтримки IIHF передасть хокейне спорядження на суму 100 000 доларів, щоб допомогти українській молоді продовжувати грати в хокей, незважаючи на величезні труднощі.

Перший раунд пожертвування цього обладнання від NHLPA Goals & Dreams нещодавно було доставлено до Польщі. Звідти його роздадуть українській молоді від шести до 16 років, яка зараз проживає в Чехії, Франції, Німеччині, Угорщині, Італії, Латвії, Польщі, Румунії та Швейцарії.

Пожертвування спорядження включає 100 комплектів хокейних шоломів, рукавичок і ключок Bauer, а також 200 пар ковзанів. Кожен юний гравець також отримає спортивні костюми та хокейні светри NHLPA. Обладнання та одяг були підібрані відповідно до кожного одержувача. Bauer Hockey відіграв важливу роль у цій пожертві, зробивши внесок у додатковий інвентар та покривши витрати на доставку, щоб допомогти пожертві дістатися адресата.

«Гравці НХЛ рішуче підтримують значущу роботу, яку IIHF проводить, щоб допомогти переміщеним українським юним хокеїстам», – сказав Матьє Шнайдер, спеціальний помічник виконавчого директора NHLPA. «Ми пишаємося тим, що даруємо це обладнання від програми NHLPA Goals & Dreams, яка допоможе сотням молодих українських хокеїстів повернутися на лід у сусідніх країнах».

Завдяки зусиллям IIHF на місцях у Європі понад 550 молодих людей отримають спорядження, необхідне для відновлення гри в хокей після того, як вони були змушені залишити рідну Україну через війну.

«Я хотів би щиро подякувати NHLPA та Bauer за цю щедру пожертву для українського молодіжного хокею», – сказав президент IIHF Люк Тардіф. «Це дивовижний внесок у і без того вражаючу підтримку молодих гравців України з боку міжнародної хокейної сім’ї».

Другий раунд пожертвування спорядження від NHLPA Goals & Dreams планується зробити найближчими місяцями, після того як IIHF виявить додаткову молодь, яка потребує хокейного спорядження, та оцінить їх конкретні потреби в спорядженні.

Інформація IIHF

Вас може зацікавити