Національний відбір: 11 годин льоду, спеціалізовані тренування по амплуа та Super Skills

Вже наступної суботи, 30 листопада, на льодовій арені столичного спорткомплексу по вулиці Шалетт розпочнеться безпрецедентний захід – Національний відбір серед гравців 2007 року народження. До завершення цього тижня ще триває прийом заявок для участі у відборі.

До вашої уваги розклад занять на льоду в рамках заходу. Перший день відбору розпочнеться о 12:00 із трьох годин тренувальних сесій. Усі спортсмени будуть розподілені по окремим групам. Перші 20 хвилин кожного із тренувань будуть присвячені вправам на катання. Далі тренувальні заняття будуть проводитися по станціям з окремими тренувальними сесіями для воротарів. Ще в перший ігровий день будуть проведені кілька двосторонніх матчів для оцінки ігрових навичок спортсменів. Загалом у суботу тренери працюватимуть зі спортсменами на льоду протягом шести годин.

Наступного дня продовжиться ігрова сесія двома годинами двосторонніх матчів. Підсумком ігрової сесії стане матч за участю спортсменів, які покажуть кращі результати за підсумками Національного відбору. Окрасою заходу стане демонстрація хокейної майстерності юними хокеїстами в рамках програми Super Skills Competition.

Нагадаємо, що головним тренером Національного відбору було обрано Івана Беневельського. Його помічниками в рамках заходу будуть Валерій Житник, Олег Маюк, Артем Гніденко, Ігор Архіпенко, Василь Бобровников та Олександр Івлєв, який відповідатиме за роботу із воротарями.

На даний момент для участі у відборі подано майже 80 заявок. Час приєднатися до заходу ще є! Для цього необхідно виконати умови участі та заповнити анкету за наступним посиланням: 

https://docs.google.com/forms/d/1s2hElTOeJUpp6oBkgyS1GALa2P9HgYxJhL3CJxvE-KM/edit;


Вас може зацікавити