Національна збірна України вийшла до фіналу турніру в Хабаровську

Національна збірна команда України провела перший контрольний поєдинок в рамках заключного навчально-тренувального збору перед чемпіонатом світу у Кореї.

Підопічні Андрія Назарова в рамках міжнародного хокейного турніру у Хабаровську обіграли команду КХЛ «Адмірал» (м. Владивосток) з рахунком 4:2.

Вже на другій хвилині поєдинку українці відкрили рахунок зусиллями Олега Тимченка. Після цього російські хокеїсти відновили паритет у зустрічі (відзначився Дмитро Воробйов) та вийшли вперед (шайба на рахунку Ігоря Бортникова).

У другому періоді Олександр Матерухін зрівняв рахунок, а у третій 20-хвилинці вивів синьо-жовтих вперед. Наприкінці поєдинку тренер «Адмірала» замінив голкіпера шостим польовим гравцем, що дало змогу Олегові Тимченку відправити шайбу у порожні ворота.

Завдяки цій перемозі українська команда вийшла до фіналу турніру в Хабаровську. У вирішальному матчі змагання українцям протистоятиме місцевий «Амур», який переміг команду Японії з рахунком 3:0.

«Адмірал» – Україна – 2:4 (2:1; 0:1; 0:2)

13 квітня 2014 року, «Платінум-Арена» (м. Хабаровськ)

Голи: 0:1. Тимченко (Шафаренко, Матерухін, 1:12), 1:1. Воробйов (Соколов, Баранов, 12:11), 2:1. Бортников (Грачов, 19:59), 2:2. Матерухін (Шафаренко, 21:51), 2:3. Матерухін (Шафаренко, Тимченко, 52:33), 2:4. Тимченко (57:56 менш., п.в.).

Воротарі: Стельмах – Гайдученко


Вас може зацікавити