Національна збірна команда України наступний чемпіонат світу гратиме у Загребі

У Празі триває робота щорічного Конгресу Міжнародної федерації хокею. Основними питаннями сьогоднішнього робочого дня Конгресу є визначення місць проведення чемпіонатів світу наступного сезону.

Так національна збірна команда України гратиме на чемпіонаті світу в Дивізіоні ІВ у хорватському Загребі.

Як повідомив телефоном із Праги президент Федерації хокею України Анатолій Брезвін, на проведення турніру також претендував естонський Таллінн. «Загреб та Таллінн претендували на проведення змагання. Вчора і сьогодні зранку ми обговорювали аспекти проведення чемпіонату, дізнавалися подробиці організації турніру. Обидва міста мають сучасні льодові арени. В результаті голосування Хорватія здобула право проведення чемпіонату, випередивши Естонію на 4 голоси. Пропоновані строки проведення чемпіонату – 17-23 квітня 2016 року. Тож готуємося до Хорватії. Ті ж естонці пропонували провести чемпіонат на тиждень раніше, що не зовсім влаштувало решту команд», – повідомив подробиці Анатолій Брезвін.

Нагадаємо, що окрім команд Хорватії та України за перемогу в змаганні боротимуться збірні Великобританії, Литви, Естонії та Румунії.


Вас може зацікавити