Настав момент істини. Жіноча збірна України зіграє матч за «золото»

Сьогодні, 17 березня, жіноча збірна України зіграє заключний матч на чемпіонаті світу в дивізіоні 3А

Перед завершальним днем змагання, українки стоять на першому місці в турнірній таблиці, випереджаючи найближчих переслідувачок, румунок, на 2 очки. Наша збірна здобула чотири із чотирьох перемог й підходить до пʼятого матчу з 11 очками:
11.03 Україна 🇺🇦 – 🇧🇬 Болгарія – 9:1 (3:1, 5:0, 1:0)
12.03 Україна 🇺🇦 – 🇱🇹 Литва – 3:1 (0:0, 1:0, 2:1)
14.03 Україна 🇺🇦 – 🇷🇸 Сербія – 5:4 (0:2, 1:1, 3:1, 1:0)
15.03 Румунія 🇷🇴 – 🇺🇦 Україна – 1:5 (0:2, 0:1, 1:2)

Протягом турніру українки здобували розгромну перемогу над Болгарією, переграли принципову для себе Литву, з якою в грудні на НТЗ обмінялись перемогами, зробили неймовірний камбек із 0:3 у матчі проти Сербії та впевнено здолали найближчу переслідувачку Румунію та завдяки цьому повернули собі першість в турбінній таблиці. Прийшов час для матчу за золото та перехід до дивізіону 2В.

Аби здобути підвищення в класі перед дівчатами стоїть завдання мінімум – не програти в основний час. Найближча переслідувачка в турнірній таблиці – збірна Румунії, яку українки обіграли у пʼятницю з рахунком 5:1. Таким чином, навіть за перемоги румунок над болгарками сьогодні, за рівної кількості очок українки стоятимуть в турнірній таблиці вище.

Проте завдання мінімум – не про нашу вольову збірну. Дівчата здобули на чемпіонаті чотири перемоги поспіль, час для пʼятої, фінальної. Перед початком ЧС, наші дівчата зіграли товариський матч проти хорваток і перемогли з рахунком 10:2. Тож вони вже знають як грати проти цього суперника й провели вчорашній вихідний у підготовці до сьогоднішнього вирішального матчу.

Вболіваємо за збірну України сьогодні починаючи з 20:30

Вас може зацікавити