Найкращі гравці 5 туру МХЛ

Цього уїк-енду відбулися матчі п’ятого туру чемпіонату Молодіжної хокейної ліги. Лідери чемпіонату «Сокіл», «Білий Барс» та «Молода Гвардія» здобули впевнені перемоги над суперниками, а ХК «Кременчук» та «ЦОП-СДЮСШОР» обмінялися перемогами.

Найкращим воротарем туру визнано голкіпера «Молодої Гвардії» Микиту Терлецького. В першому поєдинку проти «Крижинки» Микита пропустив три шайби, а в другому, коли перевага «млодогвардійців» була не такою значною, записав на свій рахунок «шатаут». Команда Терлецького здобула дві впевнені перемоги над суперниками (10:3 та 4:0).

Звання найкращого захисника дісталося оборонцю «Сокола» Владиславу Сушкову. У першому поєдинку проти «Легіона» Владислав став головною дійовою особою, взявши участь у чотирьох з семи шайб своєї команди. У другому матчі Сушков набрав ще три очка. «Сокіл» же здобув дві впевнені перемоги (7:2 та 16:1) і зберіг лідерство в турнірній таблиці.

Найкращим нападником уїк-енду визнано Тимофія Савицького із ХК «Кременчук». Хоча Тимофій і не став найрезультативнішим гравцем туру, проте його вдала гра в атаці дозволила одному із аутсайдерів чемпіонату здобути перемогу над «ЦОП-СДЮСШОР» в одному матчі та до останнього тримати інтригу в іншому. Загалом на рахунку Савицького-молодшого три шайби та три результативні передачі.

Далі в чемпіонаті Молодіжної хокейної ліги буде пауза, пов’язана з підготовкою та виступами молодіжної збірної команди України на чемпіонаті світу. Матчі наступного, шостого туру, заплановані на 25-26 грудня. «Білий Барс» зустрінеться з «Легіоном», «Придніпровськ» прийматиме ХК «Кременчук», «Крижинка» поміряється силами з «ЦОП-СДЮСШОР», а у центральному матчі не лише туру, а й всієї першої половини сезону гратимуть «Молода Гвардія» та «Сокіл».

Офіційний партнер номінації “Найкращі гравці Молодіжної хокейної ліги” – надпрофесійна стоматологічна клініка Jazz Dent Clinic.


Вас може зацікавити