Микита Сидоренко: «Відчувається відповідальність, коли зі всіх команд чемпіонату обрали саме нас. Проте я впевнений в собі та в своїх діях»

Один з найрезультативніших нападників сезону 2023-2024 та цьогорічний нападник хокейного клубу «Шторм» Микита Сидоренко разом із оборонцем та капітаном «Шторму» Євгеном Ратушним приєднались на правах оренди до «Сокола» для участі у Континентальному кубку.

Вже завтра, 18 жовтня, чинний чемпіон України «Сокіл» зіграє свій перший матч на Єврокубку.

​​Якою була твоя перша реакція, коли тобі запропонували зіграти на Континентальному кубку з Соколом?

Радий був отримати пропозицію приєднатись до «Сокола» на Континентальний кубок. Це корисний міжнародний досвід і шанс показати себе на європейському рівні.

Інша команда, інший стиль гри, відсутність спільної підготовки. Наскільки складно тобі буде влитись в інший ігровий процес?

З «Соколом» ми не провели жодного тренування, для мене влитись в команду і виконати свою роботу буде нескладно. Я можу налагоджено працювати з будь-якими партнерами, головне – виконувати настанови тренера.

Як відчувається той факт, що на три матчі ти з Ратушним захищатимете кольори іншого клубу?

Хоч ми з Євгеном Ратушним ці три матчі гратимемо не в формі рідного клуба, та все ж я приймаю це як крутий і цікавий досвід, який точно знадобиться в майбутньому. Вірю, що і з нашою командою.

Чи росте рівень відповідальності, коли розумієш, що зі всього чемпіонату запросили саме вас?

Само собою, відчувається вищий рівень відповідальності, коли зі всіх команд чемпіонату обрали саме нас. Проте я впевнений в собі та в своїх діях.

Чи знайомився ти з суперниками?

Зі всіма суперниками ознайомився, буде непросто, проте найскладнішим, думаю, буде другий матч.

Чого очікуєш від цих матчів персонально та від команди?

Чого очікую? Найкращий результат для нашої команди. З особистих цілей – відіграти добре як і в нападі, так і в захисті. Ну і набрати якнайбільше очок.

Вас може зацікавити