«Морські Вовки» – чемпіони України з хокею серед юнаків 2007 року народження

Одеський хокейний клуб «Морські Вовки» став переможцем чемпіонату України з хокею з шайбою серед юнаків 2007 року народження.

Володарі золотих нагород визначились за підсумками третього змагального дня в Дніпрі.

Так, одеський колектив очолив турнірну таблицю, маючи в активі 13 очок. У завершальній зустрічі з «Соколом» підопічні Олега Маюка обіграли опонентів із рахунком 5:3. При цьому в складі «вовків» дубль оформив Віталій Ульянов.

«Сокіл» же, попри поразку, Дніпро без медалей не покинув. За підсумками фінального турніру кияни завершили свій виступ на третій сходинці п’єдесталу пошани з 7 пунктами і стали бронзовими призерами.

В іншому матчі ігрового дня столична «Крижинка» не впоралась із «Дніпром». Інтрига зберігалась до останнього періоду із рахунком 3:3. Аби визначити найсильнішого, командам не вистачило ігрового часу, і протистояння перейшло в серію післяматчевих кидків, де вправнішими були дніпряни – вирішальну шайбу закинув Ігор Дашевський. Тож 4:3 – і «Дніпро» виграв срібло національної першості. За підсумками трьох змагальних днів вихованці Валерія Житника набрали 9 очок.

У третій і останній зустрічі «Галицькі Леви» грали з харківською СДЮСШОР. Із самого старту матчу харків’яни взяли ініціативу до своїх рук і стали активно пресингувати суперників. Так, під завісу гри рахунок зустрічі становив 6:0 на користь СДЮСШОР. Причому одразу чотири голи провів Михайло Гапоненко. Незважаючи на такий ударний поєдинок, СДЮСШОР стала четвертою та залишилась без нагород, оскільки поступилась «Соколу» за додатковими показниками.

Зазначимо, що «Галицькі Леви» за підсумками змагань фінішували на 5-му місці,  а «Крижинка» – на 6-му.


Результати матчів:

«Сокіл» – «Морські Вовки» – 3:5 (1:3; 1:0; 1:2)

«Крижинка-2007» – «Дніпро» – 3:4 ПБ (1:1; 2:1; 0:1)

«Галицькі Леви» – СДЮСШОР – 0:6 (0:2; 0:1; 0:3)


Вас може зацікавити