Молодіжна збірна команда України вирушила до Польщі

Сьогодні о 14:30 молодіжна збірна команда України автобусом вирушила до міста Ястшембе-Здруй у Польщі, де з 3 по 8 листопада відбудеться перший навчально-тренувальний збір команди в нинішньому сезоні.

Перед виїздом тренери збірної провели збори команди у залі засідань Федерації хокею. Участь у зборах взяв і головний тренер національної збірної Олександр Годинюк, який допомагатиме Ігорю Чібірєву та Андрію Срюбку у Польщі.

«Якщо у вас до цього були якість досягнення – забудьте про них. Ви маєте гризти лід, щодня доводити, що ви чогось варті. Лише кропітка праця винагороджується результатом», – зазначив у своєму зверненні до команди Олександр Годинюк.

«У нас не так багато часу, лише шість днів. За цей час ми маємо стати справжньою командою, однією родиною. На льоду ми маємо бути готовими робити будь-що за свого партнера по команді», – заявив Ігор Чібірєв.

Що ж до кадрових змін, то з візових причин до Польщі не поїде Станіслав Ординський. Його місце у команді займе Назарій Бабчук. Також замість Данила Колеснікова з командою їде Тимур Гриценко, який добре проявив себе у матчах першого туру чемпіонату ЮХЛ.


Вас може зацікавити