Молодіжна збірна команда України: передостанній тренувальний день

Ввечері 10 грудня молодіжна збірна команда України провела передостаннє тренування в рамках заключного навчально-тренувального збору у Броварах.

Тренери команди Ігор Чібірєв та Андрій Срюбко, яким на льоду активно допомагав наставник національної збірної Олександр Годинюк, основний акцент тренувального заняття зробили на командній взаємодії. Хокеїсти відпрацьовували командний захист, перехід із оборони в атаку, вхід в зону, розіграш у зоні суперника тощо.

Тренерський штаб поділив хокеїстів на чотири групи:

«Сині»: Луговий – Кузьмик – Найда, Андрейків – Варивода

«Чорні»: Лялька – Костюк – Бойков, Піддубний – Александров

«Червоні»: Радецький – Гриценко – Ворона, Мережко – Григор’єв

«Зелені»: Бондаренко – Мазур – Тимченко, Савченко – Боєвих.

До роботи в різних п’ятірках підключався нападаючий Ярослав Свищев.

Не нудьгували й воротарі. В одному з моментів шайба влучила в шолом Едуарду Захарченку, який після цього достроково завершив тренування. Втім ушкодження голкіпера ХК «Челни» виявилось несерйозним.

Що стосується заявки нашої команди на чемпіонат світу, то прізвища 22 учасників світового форуму у Дунайвароші наставник нашої команди Ігор Чібірєв оголосить завтра після ранкового тренування. Після від’їзду з табору команди захисника Олександра Влада, у ньому залишилось 24 гравці. До фінальної заявки не потрапить один з воротарів та польовий гравець (ймовірно, захисник).


Вас може зацікавити