Молодіжна збірна команда України готується до матчу з поляками

Сьогодні о 19:00 за київським часом у місті Ястшембе-Здруй розпочнеться перший цього сезону контрольний поєдинок молодіжної збірної команди України. Наша команда зустрінеться із польськими однолітками, які паралельно проводять свій збір.

Після ранкової розкатки ми зв’язалися із начальником команди Олександром Буткевичем, який розповів останні новини з табору збірної.

«Тренувальний процес йде за планом, тренерський штаб вже має певне уявлення щодо можливостей своїх підопічних. На щастя травмованих у нас немає. Активно допомагає «молодшим» колегам і Олександр Годинюк, який бере участь у тренувальному процесі. Що ж до сьогоднішнього матчу, то в ньому буде місце для експериментів, але це не означає, що наша команда не намагатиметься перемогти», – повідомив Олександр Буткевич.

Нагадаємо, що після двох товариських матчів у Ястшембе-Здруй, українські та польські однолітки зустрінуться 15 грудня 2014 року вже у рамках чемпіонату світу U20 в угорському Дунайвароші. Окрім поляків суперниками підопічних Ігоря Чібірєва за путівку до Дивізіону ІА будуть однолітки з Угорщини, Франції, Казахстану та Японії.


Вас може зацікавити