Квитки на матчі передолімпійської кваліфікації у Нур-Султані вже у продажі

Надійшли у продаж квитки на матчі передолімпійського кваліфікаційного турніру, у рамках якого національна збірна команда України візьме участь у відборі на зимову Олімпіаду-2022 у Пекіні.

Нагадаємо, в групі «Н» третього відбіркового раунду зіграють Казахстан, Україна, Польща і Нідерланди. Матчі передолімпійської кваліфікації відбудуться з 6 по 9 лютого на «Барис Арені». Всі ігри відбіркового турніру покаже телеканал QAZSPORT.

Квитки доступні в онлайн-сервісах Ticketon.kz і Zakazbiletov.kz

Квитки на матчі збірної України ви можете придбати від 500 (32 грн.) до 950 (60 грн.) тенге, в залежності від обраного сектора.

Крім того, Казахстанська федерація хокею QHF також оголошує про старт акредитації представників засобів масової інформації на матчі передолімпійський відбіркового турніру з хокею, раунд 3, група «Н».

Для акредитації на турнір необхідно заповнити форму реєстрації ЗМІ. Акредитація проходить до 4 лютого 2020 року включно.

Форма реєстрації доступна за цим посиланням – ФОРМА РЕЄСТРАЦІЇ

Відзначимо, що переможець групи зіграє в заключній кваліфікації – у четвертому відбірковому раунді, де будуть розіграні ліцензії на зимові Олімпійські ігри Пекін-2022.

FAVBET – Титульний Спонсор національної чоловічої збірної команди України.

@ijshockeynederland, @ polskihokej.eu, @ukrainianhockey #kazakhstanhockey


Вас може зацікавити