Кваліфікаційна атестація хокейних арбітрів відбудеться 29-31 серпня

Відповідно до «Положення про суддів з хокею з шайбою та присвоєння суддівських категорій» у Києві відбудеться щорічна кваліфікаційна атестація хокейних арбітрів.

Особливістю цьогорічного заходу стане те, що вперше до роботи із вітчизняними суддями будуть залучені фахівці суддівського комітету Міжнародної федерації хокею (IIHF Officiating Committee).

Програма заходу передбачатиме складання нормативів із загально-фізичної і спеціальної льодової підготовки та тест на знання та інтерпретацію Правил гри. Для атестованих суддів передбачається проведення теоретичних і практичних занять.

Під час семінару фахівці Федерації та IIHF ознайомлять та пояснять учасникам нововведення Правил гри, проведуть лекції із теорії суддівства, менеджменту гри, льодової та поза льодової підготовки до матчів тощо.

За підсумками атестації буде визначено арбітрів, які отримають ліцензію для обслуговування всеукраїнських змагань, а також будуть рекомендовані для обслуговування ігор національного чемпіонату та отримання міжнародної ліцензії на сезон 2018-2019 років.


Вас може зацікавити