«Крижинка» – чемпіон ЮХЛ-2015!

Вчора на столичній льодовій арені на вул. Шалетт відбувся заключний матч чемпіонату Юніорської хокейної ліги. Київська «Крижинка», яка ще до матчу гарантувала собі перше місце в турнірній таблиці, приймала харківську СДЮСШОР-2.

Матч вийшов напрочуд цікавим і завершився перемогою команди Юрія Павлова та Євгена Аліпова з рахунком 5:4. У переможців відзначились Юрій Орлов (двічі), Артем Вербенко, Юрій Бобков, Микита Сподобаєв та Микола Дворник. У харків’ян дублем відзначився Сергій Алексанян-Петрович, ще по шайбі на власний рахунок записали Ярослав Свищев та Микита Муртищев.

Решта матчів ігрового туру не відбулися через неявку команди СДЮСШОР-1. Таким чином, «Крижинка» другий рік поспіль тріумфує в чемпіонаті Юніорської хокейної ліги, а команда Валерія Пляшешника знову фінішує на другій позиції. Трійку призерів чемпіонату замкнула СДЮСШОР-1.

Для ДЮСШ «Крижинка» ця перемога стала вже третьою нинішнього сезону. До цього команда юнаків 1998-1999 років народження виграла фінальну серію в своїй віковій групі, а команда юнаків 2003 року народження достроково гарантувала собі перемогу в наймолодшій категорії.


Вас може зацікавити