«Кременчук» закріпився на першому місці завдяки перемозі над «Дніпром», а «Білий Барс» вдруге за два дні обіграв «Крижаних Вовків»

У середу, 14 листопада, в чемпіонаті України з хокею – чемпіонаті Української хокейної ліги відбулося два поєдинки. Спочатку в рамках 27 туру зустрілися «Кременчук» і «Дніпро», а потім «Білий Барс» приймав «Крижаних Вовків».

«Кременчук» – «Дніпро» 1:0 (1:0, 0:0, 0:0)

На відміну від минулої зустрічі цих команд, вчорашній поєдинок в Кременчуці не став надрезультативним, але за видовищністю і інтризі він не поступався іншим очним зустрічам цих клубів. Та й взагалі команди ведуть дуже щільну боротьбу за місця в таблиці і очки в чемпіонаті і видно явний настрій гравців на медалі поточного розіграшу УХЛ.

Цікавим є той факт, що єдиною шайбою в матчі відзначився капітан “городян” Тимур Гриценко. Також варто відзначити і впевнену гру обох голкіперів Георгія Бояршинова, який, до слова, записав собі в актив перший шатаут в поточному сезоні, і Олега Петрова. Саме надійна гра воротарів багато в чому не дозволила збільшувати рахунок на табло і решту 40 хвилин зустрічі команди провели нарівні.

«Білий Барс» – «Крижані Вовки» 3:1 (0:0, 0:1; 3:0)

Ця зустріч теж не вийшла результативною, але за інтригою не поступалася і матчу лідерів чемпіонату. Як і в попередній зустрічі команд киянам вдалося відкрити рахунок в матчі і заволодіти ігровою перевагою, але в третьому періоді все перевернулося.

Саме третя двадцятихвилинка стала вирішальною для білоцерківців, які змогли не тільки зрівняти рахунок а й вийти вперед, чим забезпечили собі перемогу над «Вовками» у другому матчі поспіль. У цій грі варто відзначити завзятий характер київського клубу, адже команда граючи два дні поспіль в три пари захисників і дві трійки нападу, надавала гідний опір.


Вас може зацікавити