«Кременчук» переміг «Берсерків» втретє у сезоні

«Кременчук» не відчув проблем у суперництві з ослабленим складом «Берсерків» і втретє у сезоні переміг опонента – 7:1. Харків’яни намагалися проявити себе на останніх секундах у бійці «два на два», але теж не досягли успіху. Команда Олександра Савицького перервала серію поразок у листопаді, підтягнувшись до лідерів на відстані двох очок.

«Харківські Берсерки»«Кременчук» – 1:7 (0:31:30:1)

Шайби: 0:1 – Андрющенко (Максименко, Федоров), 14:14. 0:2 – Тимченко (Гніденко, Брага), 16:13. 0:3 – Лялька (Матусевич), 17:16. 0:4 – Лялька (Кривошапкін, Сенік), 23:47. 1:4 – Осадчий (Мельников), 27:26. 1:5 – Сенік (Матусевич, Лялька), 37:06. 1:6 – Сібілевич (Савицький, Максименко), 37:22. 1:7 – Брага (Варава, Андрющенко), 58:45.

«Берсерки»: Дьяченко; Матвієнко – Мельник, Кльонов – Мельников; Омельчук – Секірко – Безуглий, Бондарцев – Осадчий – Деревянко, Горбунов – Мазур – Соляник. В.о. головного тренера – Павло Легачев.

 «Кременчук»: Кучер; Матусевич – Ісаєнко, Ігнатенко – Кругляков, Максименко – Варава, Абдуллаєв; Лялька – Кривошапкін – Сенік, Брага – Гніденко – С.Тимченко; Геворкян – Федоров – Б.Андрющенко; Сібілевич – Кривенко – Т. Савицький. Тренер – Олександр Савицький.

Арбітри – В.Мельничук, В.Торяник, лайнсмени – М.Кочура, Д.Кузьменко.

Інспектор – О.Лускань (Київ).

Кидки: 8 (3+3+2) – 45 (17+17+12).

Штраф: 22 – 16.

30 листопада. Кременчук. Арена «Айсберг».

«Берсерки» в номінально домашньому матчі не змогли виставити навіть три повні п’ятірки і це відгукнулося черговою поразкою команди Павла Легачева. Не сказати, що харків’яни виходили на поєдинок, як ягнята на заклання, але шансів у зустрічі з нещодавнім учасником єврокубку «Кременчуком» у господарів за таких розкладів було мінімум. Як наслідок, всього 8 кидків по воротам Кучера за три періоди дуже чітко ілюструють розстановку сил у грі. При цьому головне завдання – забити вперше за чотири зустрічі, «Берсерки» виконали і цей факт відзначив після матчу коуч приймаючої сторони.

Цікаво, що за півхвилини до кінця поєдинку «Берсерки» спровокували бійку «два на два» (у кулачній сутичці зійшлися Бондарцев та Сенік, а також Горбунов та Абдуллаєв), але й тут «Кременчук» виявився спритним супротивником і дав відсіч опонентам.

Що стосується результативних дій, так у «Кременчука», як і належить лідеру, чергові 3 (2+1) очки за системою «гол+пас» набрав Віталій Лялька і цей доробок допоміг «дев’ятці» «Кременчука» закріпитися серед найкращих бомбардирів чемпіонату України з 23 (13+10) очками.

Вас може зацікавити