«Кременчук» гратиме в Континентальному кубку українським складом

«Кременчук» подав заявку для участі у Континентальному кубку.

«У нас готова команда для участі в чемпіонаті України, де буде виключно український чемпіонат з українськими гравцями, – розповідає клубній прес-службі директор клубу Тарас Захарченко. – Для Континентального кубка ми так само їдемо своїми силами, без залучення легіонерів».

Сам склад команди керівництво «Кременчука» менш ніж за тиждень до старту національного чемпіонату воліє тримати в таємниці. Хоча фоторепортаж з тренувального спарингу на офіційних ресурсах клубу дав змогу окремих хокеїстів розпізнати. Зокрема нападника зі світлини, яку взяли ілюстрацією до цієї новини.

Також пан Захарченко розповів, що фінансування клубу «Кременчук» надходитиме з трьох джерел: президент ХК Сергій Мазур (ТМ «Житня сльоза»), кошти обласного бюджету та від партнерів і спонсорів. Підтримку надають виробник комунальної техніки «Альфатекс», Кременчукм’ясо ТМ «Фарро», «Королівський смак» та «Кохнівський хлібзавод».

«Це наші надійні партнери, завдяки яким ми впевнено тримаємося. З цього року ми сподіваємося ще на підтримку кондитерської компанії «Салекс», – додає пан директор.

«Кременчук» розпочне виступи в Континентальному кубку з півфінального третього раунду. Турнір відбудеться з 18 до 20 листопада в словацькій Нітрі. Суперники за групою F – місцева «Нітра», польська «Унія» з Освенцима та переможець групи D, команди якої зіграють в італійському Азіаґо. Тарас Захарченко повідомив, що клуб працює над організацією трансляції матчів на Україну.

Вас може зацікавити