«Ковалівські кабани»: перезавантаження

Хокейний клуб «Ковалівські кабани» планує в наступному сезоні посилити склад та розпочати підготовку до участі в молодіжному чемпіонаті України. 

Команда гравців 2005 року народження існує у Ковалівці (Київська обл.) з 2018 року. Льодову арену збудували у 2017, а через рік «Ковалівські кабани» дебютували в чемпіонаті України. До місцевої хокейної родини приєдналися гравці з Харкова, Калуша, Кривого Рогу, Києва та інших міст. 

Засновник та спонсор клубу Андрій Засуха розбудував у селі сучасну спортивну базу, якій можуть позаздрити хокеїсти і з великих міст. У хлопців достатньо льоду для тренувань, є кидкова зона, тренажерна зала, футбольні майданчики. Також клуб забезпечує хлопців ігровою формою. Навчаються хокеїсти у Ковалівський гімназії, а живуть у готелі. Усі витрати на тренування, проживання та виїзди на ігри чемпіонату бере на себе засновник команди. 

Зібрати повноцінні чотири п’ятірки завжди було непросто, але команда пройшла складний період становлення. Мрія прописати в Ковалівці професійний хокейний клуб тепер набуває реальних обрисів. 

У планах керівництва клубу та тренерського штабу – розбудова молодіжної команди. Тому з наступного сезону вирішено оновити та підсилити чинний склад 16-річними гравцями. Із цією метою буде збільшено кількість місць у готелі, покращено харчування, до роботи підключать тренерів з фізичної підготовки, а згодом масажиста та спортивного лікаря. Із хокеїстами клубу будуть підписані контракти, що передбачатимуть виплату гравцям заохочувальних стипендій. До слова, уже запрацював і сайт клубу, де висвітлюватиметься життя команди.

Тренують колектив Олег Благой та Олег Мартинов. Вони запрошують гравців 2005 року народження в липні на тренувальні збори у Білу Церкву. Під час підготовки до нового сезону тренери планують переглянути охочих поповнити лави «Ковалівських кабанів» та визначитися зі складом на наступний сезон. 

Зазначимо, що претенденти на потрапляння до команди можуть зв’язатись із Олегом Благим за номером телефону 050 218 96 99, аби дізнатись більш детальну інформацію та домовитись про перегляд у клубі.


Вас може зацікавити