Конкурс на розробку офіційного логотипу чемпіонату світу триває!

Федерація хокею України нагадує, що 20 липня 2014 року триває конкурс на розробку офіційного логотипу чемпіонату світу з хокею в Україні.

На даний момент на адресу Федерації надійшло понад 30 робіт, які виконані на достатньо високому рівні. Особливо хочеться подякувати тим конкурсантам, які надіслали свої роботи у різних кольорових гамах. За ті два тижні, що залишилися до кінці конкурсу, ми сподіваємося отримати ще велику кількість робіт.

Нагадаємо, що для участі у конкурсі необхідно:

1. Надіслати на електронну адресу press@fhu.com.ua варіант логотипу чемпіону у електронному вигляді у форматі ai, cdr, eps, jpg чи png.

2. Логотип має відповідати усім параметрам брендбуку Міжнародної федерації хокею і бути виконаним у формі хокейного майданчика у пропорціях 60 х 113. Всі написи до логотипу (офіційна назва чемпіонату, рік, місто, дивізіон) будуть додані організатором.

3. Вказати свої контактні дані – адресу електронної пошти, контактний телефон, ПІБ.

Рішення щодо переможця конкурсу прийматиме спеціальне журі, до складу якого входитимуть члени оргкомітету чемпіонату, з урахуванням думки вболівальників. Підведення підсумків конкурсу та нагородження його лауреатів буде здійснюватися виключно за рішенням журі.

Далі публікуємо 15 вибраних за випадковим принципом робіт різних авторів.


Вас може зацікавити