Клуб Національної хокейної ліги презентував логотип з гербом України

«Вінніпег Джетс» презентував оновлений логотип, який отримав назву «Українська спадщина». Дизайн присвячений українській громаді Манітоби, яка складає 14,7% всього населення регіону. Розробив його український художник Андрій Собчук.

«Замість традиційних червоного, чорного та білого кольорів, пов’язаних з українською вишивкою, використовуються синій та жовтий, що відображають кольори українського прапора. Ці кольори також представляють небо та пшеничні поля — елементи, які мають важливе значення як у Манітобі, так і в українській культурі. Український герб символізує українську національну ідентичність та багату історію і культурну спадщину країни. Його інтеграція з логотипом «Джетс» підкреслює важливість української громади в Манітобі», – йдеться у заяві клуба.

«Я реалізував свою пристрасть до дизайну в спортивній індустрії, особливо для «Вінніпег Джетс» та «Манітоба Муз,— сказав Собчук. Я радий бути дизайнером логотипу для Ночі української спадщини та поділитися багатою культурою та духом України з нашою громадою».

Одяг з логотипом «Українська спадщина» «Джетс» вже в продажі, а розширений асортимент товарів буде доступний напередодні святкового сезону та гри 2 січня.

Матч Зимової класики, де «Вінніпег Джетс» в стилізованих джерсі прийматиме вдома «Анахайм Дакс», відбудеться 2 січня 2025 року.

 

Вас може зацікавити